Financiële administratie

Hey hallo!!! 

Daar ben ik weer!!! Hoe gaat het met jullie??
Hier gaat alles zijn gangetje, na de logeerweek van Bas heb ik wel even moeten bijtanken, maar wat kon ik genieten van het bijtanken. Maar ook dat was niet zo erg, want na een 5 dagen geweldige dagen met een gouden randje, is het fijn terugkijken tijdens het bijtanken.

Inmiddels is er al weer heel wat gebeurd! Ik weet welke richting ik in de toekomst uit wil, de titel van mijn blog verklapt het al, de financiële administratie. Het duurde even voor ik alle hersenspinsels, die ik had door mijn trechter kon laten gaan en zo bleven steeds meers hersenspinsels in de trechter achter en alles wat me echt aansprak mee gingen, en het tutje van de trechter werd steeds smaller, dus kon er steeds minder doorheen, en zo kom je er dan toch een keertje uit! 
Na een gesprek met mijn spoor 2 begeleidster ga ik nu hard op zoek naar een opleiding en tussendoor verder met solliciteren! Helaas krijg ik vaak weer een bericht terug dat ik onvoldoende ervaring/opleiding heb en dus al niet op gesprek mag komen. Zo jammer, ik hoor van collega's dat ik goed ben en heel secuur, maar mijn CV schrikt af. Zelfs door eerst te bellen heeft het tot nu toe nog niets geholpen, "Sorry mevrouw, als u geen opleiding hebt hoeft u zelfs te solliciteren.", daar ben ik dan klaar mee, zo schiet het soms totaal niet op. Maar ik blijf vechten en de aanhouder wind!

Net zoals de wind het heeft gewonnen van mijn broeikasje.Maar het leuke voordeel ervan is dat ik een nieuwe broeikas heb gekocht!!! Mijn oude broeikas is helaas overleden, de zon, wind en de regen hebben ervoor gezorgd dat het doek van mijn broeikas is gescheurd. Samen met Dave hebben we al hard gewerkt om alles weer een beetje ordelijk te krijgen en ruimte voor mijn nieuwe broeikas, die ongeveer 3 keer zo groot is. Helaas slaat nu het weer om en kunnen we niet meer zoveel buiten doen, dat is wel jammer. Maar misschien dat het straks toch nog wat mooier word, en dan gaan we gewoon weer verder!!! Op de foto hierboven, rechts onderin zie je hoe mijn nieuwe broeikas eruit komt te zien!!!!En dan nog iets leuks, ik doe al jaar en dag de administratie thuis, ik heb er plezier in en gister ben ik begonnen om alles netjes in een excel sheet te plaatsen, mappen te koppelen, formules erin verwerken, maandelijkse kosten terug laten komen, en na een uur of 2 heb al heel wat erin staan. Trots laat ik Dave alles zien als hij thuis komt van zijn werk en 's avonds na het eten, als Dave Thom helpt met zijn huiswerk freubel ik nog een tijdje door en dan, dan is hij af. En hij klopt!! Verander ik ergens iets, wordt het op de andere map-bladen doorgevoerd!!! Super trots laat ik Dave alles zien, nu hoef ik niet meer op papier van alles bij te houden, maar gaat het digitaal! Het is gek hoe makkelijk ik alles weer op pak, na jaren weinig tot niets in excel te hebben gedaan.

Jullie zullen wel denken, het gaat alleen goed met haar, dat is ook wel vaak zo, maar ben ook dagen helemaal niet lekker geweest en heel benauwd, maar daar hebben we het niet over! Want ik heb nog iets leuks te vertellen!!!! Dave en ik gaan volgend jaar naar Herman van Veen! Ik heb jaren geleden naar een show van hem geweest, zo super leuk was dat, dat ik graag nog een keer wilde gaan. En volgend jaar is hij weer in Nederland met een aantal shows!!! Ik moet nog even wachten helaas, maar dan is het misschien wel nog veel leuker om erheen te gaan!!!

Maar nu moet ik echt weer wat gaan doen, nog even vacatures zoeken en een paar mailtjes beantwoorden!!

Tot snel lieve mensen!!!! Knuffel voor iedereen!