Nederlands Kremlin

De gepensioneerde Ger brengt zijn tijd door om fantasie tot leven te brengen in zijn Nederlandse Kremlin. Gebouwen zijn geïnspireerd door Russische en Italiaanse barok, de beelden komen uit verhalen van de Bijbel en Griekse mythologie. Verschillende bouwstijlen en beelden wisselen elkaar af, overal waar je kijkt zie je iets, loop je er om heen zie je van alles en loop je de route nog een keer of in tegen gestelde richting zie je ook weer van alles. Een mooie tuin met mooie creaties en vele leuke verrassingen...
Ger verteld met liefde over zijn creaties en over zijn kijk op de wereld. Hij hoeft niet in de duurste kleding te lopen, zolang hij maar kan genieten en bezig mag zijn om zijn fantasie te mogen uitbeelden in mooie creaties.

Ger verteld over het materiaal wat hij gebruikt, alles maakt hij zelf, hij gebruikt rioolbuizen voor pilaren. Lood smelt hij zelf, om daar weer een mooie creaties van te maken. Koper zie je veel terug en ook dat verwerkt hij dit zelf tot mooie vormen. Oude stenen en tegels haalt hij graag zelf op bij oude huizen en gebouwen en alle vormen van beton die we tegen komen heeft hij zelf gevormd door eerst een mal te maken.

Ger en Mientje, wat een mooie tuin hebben jullie, dank jullie wel dat we er even van mochten genieten!
 
 
 
 

Een stukje buitenland in Nederland.
 
 

Bacchus met zijn druiven.
 
Een mooi klein schattig huisje.
 
 
Mooie beelden die uit het water komen en met mooie dagen water spuwen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aartsengel Michael.
 
 
Een oude ponystal is omgetoverd tot opslag ruimte voor een deel van de materialen.
 
Eén van zijn volgende creaties die in de maak is. 
 
Ger Leegwater, 72 jaar.
 
Het nieuwe gebouw waar Ger momenteel druk mee bezig is.