Het BUCKETLIST boek

-6 oktober 2016-

Het bucketlist boek, één van de boeken die ik thuis heb van Elise de Rijck, een geweldig boek! Nog niet zo lang geleden kwam ook het RAK boek uit, en ook die heb ik inmiddels thuis, ook geweldig!!!

Het bucketlist boek heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen en ook al het één en ander uit gedaan, natuurlijk heb ik eerst het boek helemaal doorgelezen en smakelijk gelachen om de domste en leukste dingen die erin staan!!! 

Nu wilde ik jullie vertellen wat ik als eerste heb gedaan, maar helaas, ik kan hem niet meer vinden. Het ging erom dat je met je tenen je neus aan moest raken in ieder geval, dit heb ik dezelfde avond dat ik het boek had ook meteen gedaan, en ja er is een foto van, maar dat komt nog wel een keertje!!! Wat ik net wel tegen kwam was "361. Een vlieg vangen en hem buiten vrij laten", ja dat is wel iets... Mensen die me echt heel goed kennen weten dat ik een dierenmens ben en zelfs een vlieg of spin het liefste buiten zet dan dood sla. Dus als het enigszins lukt zet ik het liefste een glas om een vlieg (of spin), en schuif dan een papiertje tussen de ondergrond (waar de vlieg (of spin natuurlijk ;-)) op zit) en het glas om dan het papiertje goed op het glas te houden en zo het diertje buiten zet. Jullie zullen nu wel lachen, haha gek mens, en ja dat ben ik ook wel een beetje!!! Maar wel goed gek.

Een huisdier nemen is ook één van de dingen die erin staan, "Is het een tijger? Een aap? Een giraf? Of koos je toch oor een kat of hond?" En ja, ik koos liever voor een kat of een hond, om precies te zijn een hond. Damaris, dat is mijn huisdier, een "Woef" zoals het in het boek beschreven staat. En wat voor een huisdier, een geweldig huisdier! Damaris is zo lief, ze komt uit een nest met heel veel broertjes en zusjes en is deels groot gebracht met een fles en die heb ik haar ook mogen geven, zo leuk!!! Inmiddels is ze al een grote volwassen dame van bijna 7 jaar. Ze is zo makkelijk en lief, ik wil niet opscheppen hoor!!! 

En ook "Met een hond gaan wandelen. Of met een kat, een konijn of een goudvis." staat in het boek en ook die kon ik dus eigenlijk meteen af kruisen, dagelijks loop ik één of meerdere rondjes met haar, nee, niet dat ze zo weinig uitgelaten wordt hoor!!! Ook Dave loopt geregeld een rondje met haar door het park!

  

Het is bijna half 9, dus dan is het Robinson-tijd :-), dan ga ik tussendoor rustig maar eens met "het RAK boek" aan de gang!!!

Snel vertel ik wat ik nog meer heb gedaan van het bucketlist boek en hoe dat was!! 
Fijne avond iedereen!! Tot snel!!!

PS --> Het gaat super goed met me! Ik heb een paar hele slechte weken achter de rug, helaas maar door heel veel rust te nemen en te slapen gaat het nu weer super met me en geniet ik weer met volle teugen!!! Tot snel!!!! DOOOOEEEEEEEEI!!!!!