Dit mag wel in de krant!!!

-30 januari 2016, 11.00 uur-
Afgelopen nacht voor de 3e nacht op één volgend redelijk goed geslapen, eindelijk!!!

De eerste van de drie ben ik een keer of 5 wakker geweest, dan naar de wc, of even wat hoger gaan liggen, maar alle keren viel ik vrij wel meteen weer in slaap en was ik eens niet benauwd, zo'n lekker.

De tweede van de drie, het duurde even voor ik in slaap viel. Na twaalven viel ik dan toch in slaap tot ’s morgens half 9. Een beetje bedust was ik wel, dit is me de hele maand nog niet overkomen!!!

De derde nacht van de drie, ik ben eigenlijk te moe en ook mijn longen zijn weer eens aan het ******, na alle puffers te hebben genomen en de boel weer een beetje afzakt besluit ik toch maar een inslaaptabeltje te nemen. Dat was nog niet zo'n heel gek plan, ik ben geregeld wakker, dan weer plassen, dan een stel gekken die hard lachend en pratend voorbij komen, of een man die scheef in bed ligt, iedere keer val ik vrij snel in slaap.

Dat was nacht nummer 3, 3 nachten meer slapen dan wakker zijn omdat ik weer eens benauwd ben en dan te lang wakker ben of te benauwd waardoor ik niet kan slapen en dan maar ga lezen of spelletjes doen in de hoop weer in slaap te vallen. Wat is dat lang geleden dat ik meer dan 1 nacht goed slaap… heerlijk!!! Dit houden we erin!!!