Alweer een halve week thuis

-9 mei 2016-
Wat gaat de tijd snel, en wat voelde het gek gister, ik hoefde niet weg, niet meer naar Heideheuvel. Nou moet ik het echt zelf doen.

Dat zelf doen heb ik afgelopen 4 dagen niet zo goed gedaan, ik ben benauwder, meer moe en eigenlijk weet ik dondersgoed wat ik niet goed doe. Wat?? Ik mis mijn rust, niet te veel doen, alles met mate…

Gisteravond maar eens mijn dag/week planning erbij gepakt, ik heb niet voor niets dat ding gemaakt. Ik kijk erna, en bedenk dat het toch wat veel is, ik schrap het huishouden en ga die tijd inzetten voor hobby-tijd. De afspraak van de diëtiste en de huisarts plan ik in, de grote boodschappen die laat ik dinsdag bezorgen, dat scheelt een hoop til werk en energie.

Mijn hobby tijd gebruik ik voor de tuin, het klokje op de diepvries gaat de hele door het huis en de tuin heen met me mee. Op mijn kont schuifel ik iedere keer een half uurtje heen en weer door de tuin en pluk her en der het onkruid weg, dan weer even rusten, door naar die diëtiste en dan weer, na de lunch, een kwartiertje plukken, dan weer rust en zo naar de huisarts. Dan bij de groenteboer, slager en supermarkt een paar kleine boodschapjes mee nemen. Als ik thuis kom ga ik lekker met een boek in de zon lezen. Voor vanavond nog even eten koken, ik denk zo waar dat ik vandaag toch met mijn lepeltjes uit ga komen.

En als ik zo terug kijk en lees, heb ik toch wel redelijk wat gedaan vandaag.

Ja, ik moet me toch eens wat meer aan mijn dag/week planning gaan houden en niet meteen alles afbreken wat ik in 3 maanden heb opgebouwd. Mijn piekflow moet weer omhoog en ik moet weer even slikken en verwerken dat het echt zo moet…

Ik ga snel naar de huisarts! Tot snel iedereen EN, geniet van het mooie weer!!!