Nog 4 weken!

-5 april 2016-
Jeetje, wat gaat de tijd snel, morgen nog 4 weken en dan zit de 12 weken revalidatie erop.

Afgelopen vrijdagavond wezen kung fu kijken bij Thom, wow wat is hij goed. Samen met Thom maak ik een praatje voor en na afloop en dan wandel ik weer terug naar huis. Dave is nog niet thuis, ik ben moe en duik dan maar mijn bed in.

Zaterdagochtend wandelen we samen even naar het kleine winkelcentrum, Dave en ik, wat is het toch mooi weer! Eenmaal terug genieten we van het zonnetje en komt Nans gezellig langs.

Afgelopen zondag hebben we rustig doorgebracht met wat rommelen in en om huis, rondje lopen met Damaris door het park, wat eten en dan is het weer tijd om naar Heideheuvel te gaan.

Maandag begon mijn dag met zwemmen, baantjes trekken. Doordat ik net een buisje heb mag ik niet met mijn oor onder water en kan ik alleen op mijn buik zwemmen, 64 baantjes, wat ben ik trots op mezelf. Tien meer dan de vorige keer en dit keer alleen op mijn buik en niet om en om buik/rug.

Na het zwemmen is het tijd voor de psycholoog en ‘s middags na het eten ga ik samen met Cindy even Baarn in. Na het eten gaan we even kijken bij de container, hij zit zo vol dat we maar weer gaan, dit is niet leuk zoeken.

Vanmorgen begon mijn dag met het bewegen in de sportzaal, dit keer gaan we boksen, bal overgooien en een soort van handbal spelen, alleen dan anders. Één van de heren is zo fanatiek dat hij over de vloer heen schuift met zijn buik, aan het eind wil ik de bal vangen en zak door mijn enkel, auwts, heb ik dat. 

Na het bewegen is het tijd om even om te kleden en te puzzelen. Na het puzzelen gaan we door naar creatieve therapie. Na de lunch duik ik mijn kamer in. Even het cadeautje voor één van de heren compleet maken en inpakken en mijn blog schrijven. Morgen komen er 3 nieuwe mensen, dan zit het hier mutje vol, dan zijn er hier 20 mensen…

Straks de verlate tussen evaluatie met Dave en dan zit mijn programma er voor vandaag op.